Strona główna1 » Polityka prywatności

Kategorie

Polityka prywatności

Administratorem Danych Osobowych WyposażamyFirmy.pl  jest:

B2B Polska sp. z o.o. z siedzibą w Rzeszowie, ul. Matuszczaka 14, 35-083 Rzeszów, zarejestrowaną w rejestrze przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy w Rzeszowie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000777863, NIP: 8133808685, Regon: 382879045, kapitał zakładowy 30.000,00 zł.

 

Zmiany polityki prywatności przez WyposażamyFirmy.pl 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany zasad Polityki Prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki Prywatności na bieżącej stronie.

 

Dane zbierane przez WyposażamyFirmy.pl 

  1. Hasła i loginy: rejestrując się na WyposażamyFirmy.pl   klient zostanie zapytany o login i hasło.
  2. Dane osobowe, dane wysyłki: Podczas składania zamówienia klient zostanie poproszony o podanie adresu dostawy oraz osoby kontaktowej.
  3. Dane rozliczeniowe: Podczas procesu składania zamówienia klient zostanie zapytany o formy płatności, a w przypadku firm i faktur imiennych klient zostanie poproszony o podanie danych rozliczeniowych niezbędnych do sporządzenia dokumentu.
  4. Dane kontaktowe: W przypadku kontaktu, dokonaniu zakupu i subskrypcji newslettera klient zostanie poproszony o dane kontaktowe niezbędne do realizacji jego zlecenia.
  5. Dane sesji: Systemy informatyczne zbierają automatycznie i anonimowo dane dotyczące wizyty użytkownika na stronie takie jak: adres IP, typ przeglądarki, wersja OS.

 

Przetwarzanie danych przez WyposażamyFirmy.pl 

  1. W celu świadczenia usług i realizacji zleceń klienta zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883.
  2. Anonimowo w celach statystycznych z wykorzystaniem systemów analitycznych.

 

Dane mogą być udostępniane przez WyposażamyFirmy.pl 

  1. Innym przedsiębiorstwom (dostawcy, firmy spedycyjne) w toku realizacji zleceń klienta.
  2. Do systemów płatniczych w procesie płatności online.
  3. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych oraz organom wymiaru sprawiedliwości.

 

Formy kontaktu WyposażamyFirmy.pl l  z klientem.

  1. Kontakt telefoniczny.
  2. Kontakt mailowy.
  3. Kontakt za pośrednictwem poczty tradycyjnej.
  4. Czat.

 

Aktualizacja i usunięcie danych osobowych przez WyposażamyFirmy.pl 

  1. By zaktualizować lub usunąć dane należy skontaktować się z wyposazamyfirmy.pl  za pomocą email przesłanym na adres bok@wyposazamyfirmy.pl

 

Wykorzystywanie “Cookies” przez WyposażamyFirmy.pl 

  1. Wykorzystujemy mechanizm „cookies” w celu umożliwienia świadczenia usług o jak najwyższym poziomie. Zbierane są anonimowe dane statystyczne a następnie w wyniku analizy cyfrowej oferta oraz interfejs wyposazamyfirmy.pl  jest dostosowywany do upodobań i potrzeb klientów.
  2. Szczegółowa polityka “cookies” (DU/2012/1445) jest dostępna tutaj.

 

Bezpieczeństwo danych WyposażamyFirmy.pl 

  1. wyposazamyfirmy.pl  chroni dane swoich klientów zabezpieczając komunikację pomiędzy nimi a serwerami za pomocą szyfrowania danych SSL.
  2. Bazy danych WyposażamyFirmy.pl   są zabezpieczone przed dostępem osób trzecich.


Informacje Końcowe

  1. Klienta ma prawo do wniesienia skargi związanej z przetwarzaniem danych osobowych do organu nadzorczego.
  2. W sprawach nieuregulowanych regulaminem zastosowanie mają postanowienia Kodeksu cywilnego i odpowiednich ustaw prawa polskiego, a także prawa Unii Europejskiej, w szczególności RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

Polityka Prywatności obowiązuje od 23.03.2019 r.

 


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl